zaterdag 17 september 2016

Bestuursvoorzitter gezocht voor de NL school

Beste lezers van de Nederlandse Vereniging,

Goed nieuws: de problemen rondom de mail van de NLV zijn opgelost! Vanaf nu kunnen jullie voor alle vragen, verzoeken en opmerkingen weer terecht bij nlv@ nlv. cl.

Daarnaast willen we jullie laten weten dat de Nederlandse School de Andes op zoek is naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Graag maken we jullie attent op onderstaande oproep van de school:

Voor onze Stichting De Nederlandse School de Andes zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde voorzitter voor ons bestuur, die een steentje bij wil dragen aan het Nederlandse onderwijs in Chili. Het betreft een onbetaalde functie. Het vraagt ongeveer drie uur per week voor een periode van 2 tot 3 jaar. In ruil daarvoor krijg je er voldoening, gezelligheid, waardering en dankbaarheid voor terug!

Voor meer informatie: http://deandes.org.

Met vriendelijke groet,
Eva de Vries,