zondag 2 oktober 2016

Surinaams feestbuffet - donderdag 20 oktober

Beste aspirant-leden,

De Nederlandse Club Oslo is zeer verheugd om jullie een Surinaams feestbuffet aan te kunnen bieden, dat bereid zal worden door Claudia Martotaroeno! We nodigen jullie dan ook van harte uit om samen met ons van dit Surinaams feestbuffet te komen genieten op donderdag 20 oktober om 18:00 in café Amsterdam (Kristian Augusts gate 12, Oslo).

Bindende aanmelding kan via deze link https://goo.gl/forms/JBYRmt33fSr70kbo2 en de uiterste aanmeldingsdatum is 14 oktober (we hebben maximaal plaats voor 50 personen, dus wees er snel bij. Leden hebben voorrang op niet-leden en verder is het 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'). De kosten zijn 250 NOK p/p voor leden (maximaal twee personen krijgen korting per lidmaatschap) en 365 NOK p/p voor niet-leden en kan alleen contant betaald worden bij binnenkomst. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Het Surinaamse feestbuffet wordt georganiseerd in de vorm van een buffet met de volgende heerlijke Surinaamse gerechten:

- Tjaw min, mie met groenten
- Moksi meti, geroosterd varken en fachong worst op een bedje van zoute amsoi
- Jerk kipsate met chimuchuri saus
- Scampis in tamarindekruiden
- Pom, aardvruchtschotel med kip en zoutvlees
- Pastei
- Gestoofde groenten met o.a. kouseband
- Gebakken aubergine gewenteld in dahl/erter
- Salade van plantain/kookbanaan, ui, olijven
- Zuurgoed Sranan (atjar)
- Sambel van groene papaya en Madam Jeanette peper
- Sju
- Rijst

Het dessert is: lapis, 2 laag kokospudding

Wij hopen velen van jullie te kunnen begroeten!

Vriendelijke groeten,
Bestuur Nederlandse Club Oslo