vrijdag 28 oktober 2016

Zondag 30 oktober 2016 in de Nederlandse Kerk | Sunday at the Dutch Church London

Tekening door Bente van der Heijden

Greetings!

Gedachtenisdienst in de Dutch Church - Dienst met kinderkerk

Op zondag 30 oktober willen wij onze verbondenheid tot uitdrukking brengen met hen die ons ontvallen zijn. In de viering worden gedachtenis kaarsen voor onze overledenen ontstoken als teken van het licht dat blijvend schijnt, ook voorbij dit leven. Graag nodigen wij daarom ieder die er prijs op stelt dat een overledene daarbij met name wordt genoemd dat te melden bij de predikant (minister@dutchchurch.org.uk).
U wordt tijdens de dienst in de gelegenheid gesteld om de naam van een overledene te noemen, en daarbij een kaars aan te steken.
Er is zondag kinderkerk, voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Er is voor hen een eigen en zorgvuldig programma samengesteld.

U bent allen welkom om de dienst bij te wonen.

Ds. Joost Röselaers leidt de dienst, David Titterington speelt op het orgel.

Talk
 Ariane de Ranitz
Join us on Thursday 3 November for a very interesting talk about how the Dutch Cartoonist Louis Raemakers became world famous during the First World War.

Author Ariane de Ranitz will join us to discuss her book "Louis Raemaekers, 'Armed with Pen and Pencil' - How a Dutch cartoonist became world famous during the First World War", which was picked by the Belgian newspaper De Standaard as the best book of 2014. >Lees

Event details
  • Date: Thursday 3 November 2016
  • English Spoken
  • Time: 7 pm
  • Doors open: 6.30 pm
  • Tickets: £10.  Students: £5.
  • Location:  Dutch Centre, 7 Austin Friars, London EC2N2HA

Diaconie oktober 2016
 Studiefonds PLUS
Een fiets met een bel

Daar zitten ze dan. Verspreid over heel Nederland. Met honderden, in voormalige kloosters, omgebouwde bedrijfspanden en heringerichte opvangcentra. Voor alle vluchtelingen zijn de Asielzoekerscentra de eerste veilige haven.

Namens de diaconie, Francoise Gaarlandt-Kist

Vluchtelingen Calais
Help de kinderen en volwassenen in Calais.

Met de vrijmarkt die door de kinderen van de kinderkerk werd georganiseerd is £211 opgehaald. Dat is fantastisch nieuws, alleen hebben we nog veel meer nodig.
In de Kerk staat een doos waarin men bijvoorbeeld kleding, voedsel of andere noodzakelijke artikelen kan achterlaten.

Uw hulp aan de vluchtelingen in Calais wordt zeer gewaardeerd!

Austin Friars Forum

The Dutch Church has been an open and welcoming place ever since, where values like individual freedom and respect have been celebrated throughout the years. The Dutch Church is still a place of religious worship known for its liberal values today. In 2016 the first same-sex wedding in a British church was confirmed in the Dutch Church.

Online
466 jaar Nederlandse Kerk, Vier dit met ons mee en like ons op Facebook, volg ons ook op Twitter.
Bezoek onze website om op de hoogte blijven van al onze activiteiten.

SAVE THE DATES

Willem Buiter
1900 - 21:00

De kerkdienst
is live te volgen op internet via
Klik hier voor de orde van dienst

U kunt parkeren in Finsbury Circus.
NCP kunt u vinden op Finsbury square en Barbican Centre.
In Austin Friars is een parkeerplaats voor minder-validen. U heeft hier een vergunning voor nodig.

Voor meer informatie over parkeren: Kerkelijk Bureau

Quick Links