donderdag 17 november 2016

Hij komt, hij komt... in Peking

Hij komt, hij komt...

Vol verwachting klopt ons hart! De Nederlandse Vereniging Peking is, in samenwerking met De Rode Leeuw, klaar voor alle Sinterklaas-activiteiten!

Sinterknutselen

Zondag 20 november om 11.00 uur op de Nederlandse ambassade: Sinterklaasknutselen. Kom met uw kind(eren) en knutsel mee. Wie weet komt Piet onverwachts weer op bezoek om pepernoten te strooien... Geef u op via dit formulier!

Deelname kost RMB 50 per persoon voor leden van de Nederlandse vereniging (NVP). Niet-leden betalen RMB 100. U kunt bij de ingang betalen en eventueel ook direct lid worden van de NVP.

Sinterschaatsen

Zondag 20 november om 11.00 uur op de schaatsbaan in Solana: Sinterklaasschaatsen. Schaatsen voor kinderen (en hun ouders) vanaf 9 jaar. Verzamel voor de kassa en schaats mee! Geef u op via dit formulier!

Sinterklaasviering

Dit jaar is de Sinterklaasviering op zaterdag 3 december om 10.30 uur op de ambassade. Het wordt een groot feest met Sint en zijn pieten. U kunt uw kinderen nu inschrijven.

Van de families wordt gevraagd of een persoon een kwartiertje kan helpen met het inschenken van drinken,

LEES ALLE INFORMATIE OVER DE SINTERKLAASACTIVITEITEN OP DE WEBSITE VAN DE RODE LEEUW!

Elements
De Nederlandse Vereniging Peking is een sociaal-cultureel platform ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen.

Naast maandelijks terugkerende activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, een lunch en een kaartavond, organiseren we ook ieder jaar een Sinterklaasmiddag voor de kinderen, een feest rondom Koningsdag en nog veel meer andere leuke evenementen. Kom vooral eens kijken!

Bekijk onze activiteitenkalender