zondag 27 november 2016

Hoor wie klopt daar kind’ren

Hoor wie klopt daar kind'ren
Nog niet aangemeld voor het grote Sinterklaasfeest dat zaterdag 3 december bij de Nederlandse ambassade wordt gehouden? Vergeet het niet!

Sinterklaasviering

Dit jaar is de Sinterklaasviering op zaterdag 3 december vanaf 10.30 uur op de ambassade. Het wordt een groot feest met Sint en zijn pieten. U kunt uw kinderen nu inschrijven.

Deelname kost RMB 50 per persoon voor leden van de Nederlandse vereniging (NVP). Niet-leden betalen RMB 100. U kunt bij de ingang betalen en eventueel ook direct lid worden van de NVP

Van de families wordt gevraagd of een persoon een kwartiertje kan helpen met het inschenken van drinken,

LEES ALLE INFORMATIE OVER DE SINTERKLAASACTIVITEITEN OP DE WEBSITE VAN DE RODE LEEUW!

Elements
De Nederlandse Vereniging Peking is een sociaal-cultureel platform ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen.

Naast maandelijks terugkerende activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, een lunch en een kaartavond, organiseren we ook ieder jaar een Sinterklaasmiddag voor de kinderen, een feest rondom Koningsdag en nog veel meer andere leuke evenementen. Kom vooral eens kijken!

Bekijk onze activiteitenkalender en volg ons ook op Facebook!