zondag 13 november 2016

Paspoort vernieuwen & Sinterklaas

Hello fellow Dutchies!

Only 10 MORE DAYS until our annual Sinterklaas celebration.

Sinterklaas arrives by boat with his helpers and hands out pepernoten and presents to the children. We have games, songs, dancing, and treats to make the afternoon a real family fun event. Get your tickets HERE

We still need a few more hands, if you can help out, email Leann

CALENDAR NOVEMBER 2016

Sinterklaas Feest

1pm - 3pm

Lake Forest Civic Club

Koffie Date

11am - 1pm

5 Stones - Redmond

Dutch-American Heritage Day

Dutch Open House

1pm- 3pm

Marina Market - Poulsbo

MeetUp Day Trip

11am - 4pm

Bainbridge Island

Stemmen vanuit het buitenland

Woensdag 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Om vanuit het buitenland te kunnen stemmen voor deze verkiezing moet u zich eerst registreren. Dat kan tot en met 1 februari 2017. Op deze website vindt u informatie over de registratie en over het stemmen vanuit het buitenland. http://www.stemmenvanuithetbuitenland.nl

The Dutch, where are they now?

According to an article by transferwise.com the place where you are most likely to run into a Dutch expat is Seattle, WA. While it is the 6th most Dutch populated city, it has the highest density of Dutch people in the country.

Dutch movie "Admiral" now on US Netflix

Movie about Michiel de Ruyter.He was a pivotal figure during a tumultuous period in Dutch history. This movie does a good job portraying his naval brilliance. Nederlandse film met Engelse ondertiteling.

ALGEMEEN FORUM

Nederlandschap - Jurren B.

Het lijkt er op dat ze in Den Haag er nog altijd over aan het praten zijn over je Nederlanderschap als je in het buitenland woont. Zie hier voor de petitie.

Passpoort vernieuwen in Vancouver - Anke W.

Is er iemand die ook z'n passpoort moet vernieuwen voor 14 November 2016.

Laat me weten; misschien kunnen we dan samen reizen.  (425) 449-3085

Want to play Indoor Soccer?- Stefan A.

My indoor soccer team, The Creaky Knees is currently looking to add an additional player or 2 that could help us keep a full team with subs...

VRAAG & AANBOD

Nederlandse Kinderboekjes - Titia K.

Ik heb een grote stapel kinderboeken voor kleuters en jonge kinderen ( ....)

Ik wil ze graag tegen een kleine vergoeding een nieuw leven inblazen,

dus als je ze over wilt nemen, hoor ik graag van je.

Your DutchSeattle Team