zondag 13 november 2016

Stichting
Nederlandse
Club Moskou

Sinterklaas komt naar Moskou!

Tot onze grote vreugde komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar Moskou toe! Hij wil graag alle Nederlandse kinderen begroeten, en wel op zondag 4 december van 14.00 – 16.00 uur. Het Sinterklaascomité nodigt u en uw kinderen daarom graag uit.

Anglo American School of Moscow (AAS)
1 Beregovaya Street, 125367 Moskou.
Neem uw paspoorten mee, anders komt u niet binnen!

Aanmelden
Om er voor te zorgen dat de Pieten voldoende pepernoten, chocoladeletters en andere Sint-lekkernijen naar Moskou meenemen, moeten zij wel weten welke ouders en kinderen er komen.

U kunt zich opgeven via het insturen van het aanmeldingsformulier. Na aanmelding naar nlclubmoskou@ gmail. com ontvangt u een bevestiging. Aanvullende informatie zal ook via de e-mail verstuurd worden.

De deadline voor de aanmelding is 25 november. Na deze datum kunnen wij geen aanmeldingen meer accepteren, i.v.m. het aanmelden bij de American School. Mocht u, na aanmelding, onverhoopt niet kunnen komen, dan horen wij dat ook graag van u.

Cadeau
U wordt verzocht voor uw kind een cadeau mee te nemen t.w.v. maximaal €15, welke sinterklaas tijdens het feest aan uw kind zal geven.

Wij zoeken vrijwilligers

Wij kunnen alle handen gebruiken die ons willen helpen met het versieren van de zaal, schminken van de zwarte pieten, het begeleiden van de spelletjes en het opruimen naderhand. Neem aub contact met ons op via nlclubmoskou@ gmail. com en geef aan waarmee u kan helpen.