woensdag 2 november 2016

Plaats: Pantip Suites
Adres: 68 Sathon Soi 1
MRT: Lumphini, uitgang 2

Vorig seizoen is het er door omstandigheden niet van gekomen, maar nu staat de veelgeprezen avond met Dictee en Quiz weer op de rol.

Nederlanders en Vlamingen nemen het tegen elkaar op betreft taalvaardigheid en algemene kennis. Er wordt een uitdagend dictee voorbereid, waarmee kennis over het Groene Boekje duchtig op de proef wordt gesteld. De opsteller heeft beloofd het deze keer kort en krachtig te houden.

De Quiz zal kennis over een scala van terreinen vereisen. Daartoe kunnen de deelnemers zich in kleine groepjes verenigen om elkaars lacunes aan te vullen.

Vanaf de aanvang worden drankjes geserveerd en in de pauze lonkt een aantrekkelijk buffet.

De kosten worden deels gesponsord door de NVT en de BCT, zodat het entreegeld beperkt blijft tot 600 baht voor NVT/BCT leden en 1200 baht voor niet-leden, inclusief drank en buffetdiner. Deelnemers dienen zich tevoren aan te melden bij evenementen@nvtbangkok.org.

De zaal gaat open om 18:00 uur en het dictee start om 18:30 uur. Degenen die zich liever niet aan een dictee wagen, kunnen aan het buffetdiner en de quiz mee doen door later te komen. Er is parkeergelegenheid onder het gebouw.