donderdag 8 december 2016

Nederlandse
Club Moskou

Sinterklaas

De Sinterklaasviering was een groot succes! Wij danken de ambassadeur, bezoekers en alle vrijwilligers voor het mogelijk maken van dit prachtige feest! Heeft u nog leuke foto's gemaakt? Stuur ze op naar nlclubmoskou @ gmail. com, dan zetten wij ze op de site en kan iedereen nog een keer nagenieten!

NCM Kerstdiner

Wegens te weinig aanmeldingen zal het NCM kerstdiner op 10 december 2016 helaas niet doorgaan. Aan degenen die betaald hebben zullen wij het deze week terugbetalen.

Volgende activiteiten

In verband met de feestdagen zal er deze maand geen borrel zijn. De eerstvolgende borrel is 26 januari in de Nachtwacht

Onze volgende grote activiteit is de Winterbarbecue op zondag 5 februari 2017. Zet deze datum dus vast in uw agenda!

Het bestuur wenst u allen een fijne kerst en een veilige en feestelijke jaarwisseling!