zaterdag 31 december 2016

Nieuwjaarsbarbecue

Beste leden,

Namens de Nederlandse Vereniging willen wij iedereen fijne feestdagen toewensen en een heel gelukkig 2017!

We zijn druk bezig om in het nieuwe jaar weer veel leuke evenementen voor jullie te organiseren! In januari zullen we i.p.v. de maandelijkse borrel een speciale Nieuwjaarsbarbecue organiseren. Iedereen is zondag 15 januari vanaf 13:00 uur van harte welkom in het Parque Intercomunal. Een leuk evenement voor alle leeftijden!

Wij zorgen ervoor dat we een mooie plek reserveren met voldoende tafels en barbecues en nemen de kolen mee. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen eten en drinken. Kom je ook?

Laat je even weten of je er bij bent op de Nieuwjaarsbarbecue via een mailtje naar nlv@ nlv. cl, dan weten wij hoeveel plek we moeten reserveren.

Tot zondag 15 januari!

Met vriendelijke groet,