donderdag 1 december 2016

Noorwegen: Sinterklaasbingo + borrelavond 1 december

Beste aspirant-leden,
19, 37, 80, ... bingo! Overmorgen, donderdag 1 december, is er weer een maandelijkse borrelavond van 19:00 tot 23:30 uur.
Is het weer lang geleden dat je bingo gespeeld hebt? Dan is het nu de hoogste tijd om langs te komen op de borrel. Wil je de Sint ontmoeten? Ook dan is dit het moment om je gezicht weer eens te laten zien op onze borrel. Of wil je gewoon weer eens lekker bijkletsen onder het genot van een drankje en een bitterbal; je raadt het al, we zien je graag op de maandelijkse borrel!
Naast een praatje en een drankje in een gezellige omgeving, nodigen we daarom de liefhebbers uit om mee te doen met een heuse Sinterklaasbingo.
Welkom!

Vriendelijke groeten,