maandag 9 januari 2017

Chili: Nieuwjaarsbarbecue

Beste leden,

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Zoals eerder gecommuniceerd, zal er deze maand geen maandelijkse borrel zijn, maar organiseren we zondag 15 januari een Nieuwjaarsbarbecue. Vanaf 13:00 uur is iedereen van harte welkom in het Parque Intercomunal. Een leuk evenement voor alle leeftijden!

Wij zorgen ervoor dat we een mooie plek reserveren met voldoende tafels en barbecues en nemen de kolen mee. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen eten en drinken. Kom je ook?

Laat je alsjeblieft even weten of je erbij bent op de Nieuwjaarsbarbecue via een mailtje naar nlv@ nlv. cl, dan weten wij hoeveel plek we moeten reserveren.

Tot zondag 15 januari!

Met vriendelijke groet,