maandag 9 januari 2017

Frankrijk: 19 januari Nieuwjaarsborrel!

DONDERDAG 19 JANUARI - DCBDX NIEUWJAARSBORREL

Dutch Connection Bordeaux wenst U allen een fantastisch, succesvol, gezellig en vooral gezond 2017!

Om het jaar goed te beginnen organiseren wij een nieuwjaarsborrel op donderdag 19 januari om 19h00 in het IBIS Hotel Bordeaux Centre Bastide. We zullen deze borrel beginnen met een (korte!) ALV om o.a. financiele verantwoording af te leggen en om budget en agenda 2017 te presenteren.

Tijdens onze deze nieuwjaarsborrel zal er gefilmd worden door TV7 die voor hun programma 'Kaleidoscope' een reportage aan het maken zijn over Nederlanders in de regio. Wij hopen U dus in grote getale te mogen verwelkomen om een mooi visitekaartje namens de Nederlandse gemeenschap af te geven!

Voor leden van DCBDX staat een gratis welkomstdrankje en iets te knabbelen klaar, verdere consumpties voor eigen rekening.

Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van 5€ aan entree voor deze nieuwjaarsborrel.

Voor de kinderen wordt een speciaal kinderhoekje ingericht, met kleurplaten etc.

Wij horen graag van U of U komt.

JA. Ik/wij kom(en) naar de Nieuwjaarsborrel op 19 januari.

NEE. Ik/wij kom(en) niet naar de Nieuwjaarsborrel op 19 januari.

adres: IBIS Hotel Bordeaux Centre Bastide: 16 Allée Serr - ZAC Coeur de Bastide - 33100 Bordeaux