vrijdag 27 januari 2017

Adres: Sukhumvit Soi 29
BTS: Asok, Phrom Phong
MRT: Sukhumvit

De NVT vernieuwt, u heeft het vast wel gemerkt. Zo transformeert ons magazine naar een digitale versie en heeft onze zeer succesvolle Nieuwjaarsparty de plaats ingenomen van het traditionele Oranjebal. Die vernieuwingen hebben nu al geleid tot een record aanmelding van meer dan 50 nieuwe leden. Behoort u tot deze groep, lees dan helemaal aandachtig verder!

Onze maandelijkse borrel ontkomt evenmin aan een stukje modernisering: Welkom bij onze nieuwe NVT-borrel.

We beginnen a.s. donderdag meteen al op een nieuwe locatie: The Captain's Pub & Restaurant in Hotel Mermaid, Sukhumvit Soi 29. En dit is wat u deze maand mag verwachten:

• Natuurlijk een gezellige ontmoetingsplek waar u bekende en onbekende medelanders treft;
  • Een overheerlijke Hollandse Pot, deze maand Zuurkool met worst;
  • Live muziek: Gezongen in verschillende genres en diverse talen en gesponsord door de Green Parrot;
  • Om 20.00 uur de laatste nieuwtjes over de NVT in het woord van de voorzitter;
  • Een gratis welkomstdrankje voor nieuwe leden;
  • Een ruim assortiment Hollandse snacks, zoals bitterballen, kroketten, frikandellen, bamiblokken en nog veel meer.

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om mede langs deze weg café Det 5, Bob en Lek en hun staf te bedanken voor hun gastvrijheid de laatste jaren.

We zien er enorm naar uit om u te ontmoeten op 2 februari in The Captain's Pub & Restaurant.