vrijdag 13 januari 2017

Uitnodiging | Piet Hein Donner, donderdag 19/01/2017

Celebrating 25 years Networking Lunches for the Dutch Business Community in London
NCL donderdag 19 januari 2017 | Piet Hein Donner

Piet Hein Donner | Vicepresident van de Raad van State
Titel voordracht:
De Raad van State in het Nederlandse bestel.

Greetings!

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de volgende Nederlandse City Lunch
Piet Hein Donner
Vicepresident van de Raad van State
Terwijl de Britten verstrikt zijn geraakt in constitutionele vragen over wie de Brexit-procedure mag opstarten, de regering of het parlement, mogen wij Nederlanders ons gelukkig prijzen met een helder instituut als de Raad van State. Alles staat op papier, iedereen weet waar hij aan toe is. Toch? Piet Hein Donner komt het ons uitleggen.

De oud-minister is sinds februari 2012 vicepresident van de Raad van State. Dit instituut werd bijna 500 jaar geleden opgericht door Karel V en heeft door de eeuwen heen zijn takenpakket zien evolueren. De heer Donner, die in 2006 verraste door zijn drugsbeleid in een rap uit te leggen, heeft ons verzekerd dat hij zijn verhaal deze keer 'gewoon' voordraagt. Maar zeker weten doen we dat niet.

Piet Hein Donner (1948) is sinds 1 februari 2012 vicepresident van de Raad van State. Voorheen was hij minister van justitie in drie Balkenende-kabinetten en minister van binnenlandse zaken in het eerste kabinet-Rutte.

Toegangsprijs inclusief lunch en drinks:
GBP 12.50 Online en aan de deur.
GBP 7.50 studentenkorting (Alleen aan de deur en op vertoon van studentenkaart).

Aanmelden:

aanmeldingen@ nedcitylunch. org

T | +44 20 7588 1684
Toegangsprijs: £12.50 online en aan de deur, studentenkorting
£7.50 alleen aan de deur en op vertoon van studentenkaart.
Zaal open: 12.00
Aanvang lezing: 12.30
Duur lezing: ongeveer 45 min.
Waarna mogelijkheid tot
netwerk-lunch.

Talk is in Dutch.
Locatie:

Nederlandse Kerk
7 Austin Friars
London EC2N 2HA
(Nabij Bank en Liverpool Street Underground Stations).

Save the Date:

Woensdag 22 februari 2017
Paul Collier, economist and bestselling author of The Bottom Billion.

NCL, in collaboration with Dutch Centre, hosts a Lunch & Talk with professor Paul Collier on his book "Exodus: How Migration is changing the world".

Talk is in English

Wilt u er s.v.p. aan denken zich bij het secretariaat af te melden, mocht u na opgave alsnog verhinderd zijn.
Meer informatie:
Met vriendelijke groeten,