vrijdag 13 januari 2017

Nederlandse
Club Moskou

Winterbarbecue 2017

Het NCM bestuur wenst u allen een heel gelukkig nieuwjaar!

Op 5 februari 2017 vindt de jaarlijkse NCM Winterbarbecue weer plaats. Dit evenement wordt gehouden in restaurant Pomestie-Park in Serebraniy Bor in Moskou.

Serebraniy Bor is een geliefd oord om te wandelen en (in de winter) te langlaufen. Het restaurant zelf heeft een schaatsbaan (schaatsen zijn daar te huur). Voor de kinderen zijn er ook nog ijsglijbanen en een kasteel gemaakt.

We verwachten te gaan borrelen en eten om een uur of drie. Uiteraard bent U welkom om eerder met de kinderen gebruik te maken van de speeltuin, etc.

Datum: zondag 7 februari 2016

Aanvang: 15.00

Einde: uiterlijk 18.00

Locatie: Restaurant Pomestie-Park  http://pomestie-park.com/

Moskou, Serebraniy Bor, Ul. Tamanskaya 46, blg 1 (г. Москва, Серебряный бор, ул.Таманская, вл. 46, стр. 1)

Eigen bijdrage: 1000R pp. (kinderen onder de 12 jaar mogen mee voor niks)

Gelieve aan te melden via nlclubmoskou@ gmail. com uiterlijk 31 januari. Wij willen graag weten met hoeveel u komt en hoeveel er onder U onder de 12 jaar zijn.

​Wij hopen u allen op 5 februari te begroeten!