dinsdag 28 februari 2017

Carnavalsborrel vrijdag in XL Bar!

Carnavalsborrel vrijdag 3 maart!

Nu het carnaval in het zuiden van Nederland inmiddels is losgebarsten, wil de Nederlandse Vereniging Peking niet achterblijven. Daarom staat de komende maandborrel, vrijdag 3 maart, in het teken van hossen, polonaise en andere zotheden.

Uiteraard in onze vertrouwde XL Bar. Vergeet dus niet verkleed te komen deze avond, en laten we gezamelijk 'alaaf' roepen en proosten op dit mooie traditionele Hollandse feest!

Website tijdelijk offline

De website van NVP ondervindt in deze periode technische problemen en is niet bereikbaar. Er wordt aan een oplossing gewerkt. We hopen de site snel weer te kunnen gebruiken. Excuses voor het ongemak.

Elements
De Nederlandse Vereniging Peking is een sociaal-cultureel platform ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen.

Naast maandelijks terugkerende activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, een lunch en een kaartavond, organiseren we ook ieder jaar een Sinterklaasmiddag voor de kinderen, een feest rondom Koningsdag en nog veel meer andere leuke evenementen. Kom vooral eens kijken!

Bekijk onze activiteitenkalender