woensdag 22 februari 2017

Chili: Oproep Oranjecomité

Beste leden,

De zomer loopt ten einde en langzaamaan begint het normale leven weer in Santiago. Bij de NLV zijn we alweer druk bezig met het plannen van een knallend ORANJEFEEST ter viering van Koningsdag met veel Hollandse gezelligheid, bitterballen, frikandellen, haring en bier!

Het Oranjefeest is één van de grootste evenementen van de NLV en elk jaar is het weer een daverend succes dankzij de hulp van onze leden in het ORANJECOMITÉ. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar leden die ons willen helpen met de organisatie!

Voor de organisatie van het Oranjefeest zullen we een aantal keer bij elkaar komen voor een vergadering. Deze vergaderingen zijn bovenal altijd erg gezellig! Als deel van het Oranjecomité ben je onder andere verantwoordelijk voor:
  • Vastleggen van locatie en datum feest
  • Vinden van sponsoren voor het feest
  • Bestellen van Nederlandse snacks
  • Bijhouden aanmeldingen
  • Versieren locatie op de dag zelf
Lijkt het jou leuk om dit jaar te helpen met de organisatie van het Oranjefeest? Stuur dan een mailtje naar nlv@ nlv. cl zodat we contact met je kunnen opnemen en je meer details kunnen sturen.

Met vriendelijke oranje groet,
De Nederlandse Vereniging