zondag 12 maart 2017

Atlanta Holland Club News Letter 85 - De Molenwiek 15 years

Can't see the pictures? Select "Enable all message content" or
view this message in your browser
.

Edition 85 March 2017

De Molenwiek 15 jaar

Beste medelanders in Atlanta,

In het verleden heeft u wellicht een viering van de Molenwiek bij gewoond, uw kinderen hebben ooit op de Molenwiek gezeten, u bent al jarenlang een trouwe sponsor van de Molenwiek of wij willen U gewoon niet missen op ONS feest.

ONS feest, het Molenwiek Lustrum feest, wordt gehouden op 25 maart a.s in Dunwoody,
The Branches Club House, 1318 Winding Branch Cr. Dunwoody, GA 30338

Deze avond staat niet alleen in het teken van het 15-jarig jubileum van de Molenwiek maar is ook een unieke gelegenheid om te netwerken, bij te praten met oude bekenden of nieuwe contacten op te doen.
Dus schroom niet om vooral die Nederlandse of Vlaamse collega uit te nodigen die misschien geen ouder bij de Molenwiek is, of geen Kletskop is. Deze avond staat open voor een ieder die de Molenwiek een warm hart toedraagt of een connectie voelt met de Nederlandse en/of Vlaamse gemeenschap!

De kaarten zijn $25 per stuk. Dit is inclusief heerlijke Hollandse en Vlaamse hapjes, wijnen, biertjes, fris en een cocktail.
We verzorgen jaren 80 disco muziek en hopen dat iedereen een dansje waagt. Hier spreek men nog jaren later over!!

Er is ook gelegenheid te bieden op een groot aantal unieke items in onze silent auction;
er wordt o.a. een 'Eland' geveild.....dit wilt u toch niet missen;)

Graag tot de 25e!
Vanaf 7:30pm gaan de deuren open en staan de bitterballen en uw drankje klaar!
Kaarten zijn verkrijgbaar op locatie bij Kiki Edelman of via uw Paypal betaling aan demolenwiek@hotmail.com.

Our Corporate Members:

Ask Remco

De Winter Homes

KLM
NNZ

Cor Tadema
President
Atlanta Holland Club

This email was sent to denederlandsevereniging@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Atlanta Holland Club · 1053 Soaring Way · Marietta, GA 30062 · USA

Email Marketing Powered by MailChimp