donderdag 23 maart 2017

Chili: Oranjefeest 2017

Beste Leden van de Nederlandse Vereniging Chili,

Over ongeveer een maand wordt onze Koning Willem-Alexander 50 jaar! Graag willen we jullie uitnodigingen om dit feest samen met zoveel mogelijk Nederlanders te komen vieren (aanhang is uiteraard welkom) en een biertje en een bitterbal op onze Koning te heffen.

Het feest zal plaatsvinden op zaterdag 22 april in restaurant El Divertimiento. We beginnen om 20.00u met open bar, een mix aan Nederlandse muziek, versnaperingen en nog veel meer Hollandse verrassingen.

Ook dit jaar werken we weer met de verkoop van Early Birds. Dus: hoe eerder je je kaartje koopt, hoe voordeliger je van het feest van genieten. Koop je kaartje dus zo snel mogelijk!

Klik hier voor meer informatie op het facebook-event Oranjefeest 2017.

Aanmelden kan bij Anne Peters via nlv@ nlv. cl tot en met 21 april!

Namens het Oranje-comité,

Hopelijk tot 22 april!