zaterdag 18 maart 2017

Kom naar de Paas Picknick op zondag 26 maart!

Beste leden,

Meld je nu aan voor de Paas Picknick op zondag 26 maart om 12:00 uur in het Parque Araucano!

Zoals we jullie vorige week al lieten weten zijn jullie all​emaal van harte welkom om er een gezellige middag van te maken. Je neemt je eigen picknickkleed en je hapjes & drankjes mee, en de NLV zorgt voor een gezellige plek in het park en wat lekkers. De kindjes kunnen samen met de Paashaas eitjes zoeken en de Nederlandse School zal wederom leuke activiteiten organiseren.

Kijk nu op onze Facebookpagina voor een grappige video van de Paashaas!

Om er zeker van te zijn dat de Paashaas genoeg paaseitjes meeneemt, willen we je vragen om je van tevoren aan te melden voor de Paas Picknick d.m.v. een mailtje aan nlv@ nlv. cl.

Kom je ook?

Groeten,