vrijdag 10 maart 2017

Zaterdag 22 april familie Koningsdag
Donderdag 27 april Koningsdag

Vrijdag 10 maart - Maandborrel NVBCN in Amarre69

Op vrijdag 10 maart organiseert de NVBCN weer de maandborrel voor alle Nederlanders in Barcelona.

Heb je zin in een lekker verfrissend biertje of wijntje en om mede-Nederlanders te ontmoeten, kom dan gezellig langs.

Uiteraard zullen we weer langs gaan met de bitterballen en ook zal er muziek aanwezig zijn van een DJ.
Je bent van harte uitgenodigd vanaf 19:00h bij Amarre69.

Iedereen die lid is of ter plaatse lid wordt van de NVBCN, krijgt het eerste drankje tussen 19:00 – 20:00h van het huis.
22 april familie koningsdag

Ook dit jaar organiseren de Nederlandse Vereniging Barcelona en Omstreken en de oudervereniging van de Stichting Nederlandse Taal en Cultuur (Oranje Dijkschool) het Koningsdagfeest (Oranjefamiliefeest) op The British college of Gava op zaterdag 22 april van 13:00 tot 17:00 uur. Het feest is toegankelijk voor alle Nederlanders in Barcelona en omstreken.

Net als voorgaande jaren is er weer een kinder vrijmarkt, oudhollandsche spelletjes, een luchtkussen…en nog veel meer! Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

Zet 22 april dus vast in uw agenda!!