maandag 10 april 2017

Chili: Koningsdag receptie ambassade

Beste leden van de Nederlandse Vereniging,

Graag willen we jullie er op attent maken dat alle Nederlanders in Chili van harte welkom zijn bij de receptie van de ambassade ter gelegenheid van Koningsdag. De receptie vindt plaats op donderdag 27 april om 19:30 uur in de residentie van de ambassadeur.

Als je hierbij aanwezig wilt zijn, dan dien je je hiervoor van tevoren aan te melden. Dit doe je door een mailtje te sturen met daarin je naam en adresgegevens naar stg-registratie@minbuza. nl. Je ontvangt daarna een uitnodiging voor de receptie. Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 april.

Let op, toegang tot de receptie is alléén mogelijk op vertoon van je uitnodiging!

Vriendelijke groeten,

De Nederlandse Vereniging