woensdag 19 april 2017

Chili: Oranje Fietstocht

Beste leden van de Nederlandse Vereniging,

Versier je fiets, haal je oranje outfit (weer) uit de kast en duim voor mooi weer, want op zondag 30 april om 11:00 uur zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd voor de Cicletada Naranja, de oranje fietstocht voor de hele familie!

De Nederlandse ambassade en de Nederlandse Vereniging organiseren samen dit gezellige fietsevenement. We verzamelen om 11 uur op Andrés Bello met Nueva de Lyon bij een oranje tent, en dan fietsen we gezamenlijk richting het Museo de Bellas Artes. Kom zoveel mogelijk in het oranje, zodat we er een mooi Hollands spektakel van kunnen maken!

Inschrijven wordt zeer gewaardeerd en kan via stg-rsvp@minbuza. nl. Iedereen is welkom, zowel Hollandse als Chileense vrienden & familie!

En als je dan toch al bezig bent met de planning van de aankomende weken, vergeet dan niet de Vrijmarkt en het Oranjefeest op zaterdag 22 april in je agenda te zetten!

Vriendelijke groeten,

De Nederlandse Vereniging