vrijdag 7 april 2017

China: Koningsdag 2017

Koningsdagfeesten komen eraan!

De Nederlandse Vereniging Peking is druk bezig met de aankomende Koningsdagfeesten. Kinderkoningsdag wordt gehouden op zondag 23 april, en het Koningsdagfeest voor de volwassenen op zaterdag 29 april.

Op korte termijn volgt meer info over beide evenementen.

NVP-borrel

De maandelijkse borrel van de NVP staat vanavond - vrijdag 7 april - weer voor de deur! Uiteraard in XL Bar and Restaurant,

Dus wil je met andere Nederlanders de werkweek afsluiten? Kom dan zeker even langs. Op de NVP-borrel is het altijd gezellig. Tot vanavond!

Elements
De Nederlandse Vereniging Peking is een sociaal-cultureel platform ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen.

Naast maandelijks terugkerende activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, een lunch en een kaartavond, organiseren we ook ieder jaar een Sinterklaasmiddag voor de kinderen, een feest rondom Koningsdag en nog veel meer andere leuke evenementen. Kom vooral eens kijken!

Bekijk onze activiteitenkalender