vrijdag 14 april 2017

Frankrijk: Koningsdag 2017 - 30 april

KONINGSDAG 2017 - 30 april

Dutch Connection Bordeaux heeft ook dit jaar een gezellig programma georganiseerd om samen met u koningsdag te vieren. De festiviteiten zullen op zondag 30 april 2017 in Bordeaux plaatsvinden.

Om 10h45 verzamelen we bij Musée des Beaux-Arts, alwaar een gids een exclusieve rondleiding zal geven langs alle Nederlandse en Belgische meesters. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om gezamenlijk een groot kunstwerk te maken dat later in het restaurant zal worden opgehangen.

Musée des Beaux-Arts
20, cours d'Albret
33000 Bordeaux
(ingang rechts van de Irish pub)

Om ongeveer 12h00 zullen wij, middels een speurtocht voor de kinderen, rustig naar restaurant "la Blanche Hermine" wandelen. Het bestuur van Dutch Connection Bordeaux biedt u daar een welkomstdrankje aan, waarna we kunnen genieten van een speciaal voor ons samengesteld 3-gangen menu, inclusief ¼ wijn en koffie.
In dit gezellige restaurant, dat deze dag alleen voor de Dutch Connection Bordeaux is geopend, zal een ton met verrassingen klaar staan voor alle kinderen die aan de speurtocht hebben deelgenomen.

Restaurant la Blanche Hermine
15, rue Mandron
33000 Bordeaux

Uiteraard loven wij deze dag onder de jeugd EN onder de volwassenen een prijs uit voor degene die het mooist oranje uitgedost komt.

Wat zijn de kosten voor deze dag?

Leden: Volw. €18,- / kinderen t/m 12 jr €7,50
Niet leden: Volw. €28,- / kinderen t/m 12 jr €10,-

Inclusief zijn: entree museum, rondleiding gids, kinderactiviteiten (onder begeleiding van alle ouders), 3-gangen menu inclusief ¼ wijn en koffie en voor de kinderen plat, dessert en 1 drankje.

Indien u lid wilt worden kunt u direct van de ledenprijs profiteren:
Jaarlidmaatschap 2017:
- 1-persoonslidmaatschap €35,00
- Familielidmaatschap 50,00

U kunt dan tevens bij onze andere activiteiten profiteren van leuke ledenkortingen.

Schrijf u snel in want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!!!

Inschrijven kan t/m dinsdag 25 april. Betalen met cheque of overmaking voorafgaand aan het evenement.

U kunt zich via voor deze dag via onderstaand link aanmelden:

JA. Wij komen naar de Koningsdag!
NEE. Wij zullen er helaas niet bij zijn dit jaar.

SPECIAAL HOTEL ARRANGEMENT

Degenen die van ver komen kunnen overnachten in hotel IBIS BORDEAUX BASTIDE dat speciaal voor deze dag voor ons een promotioneel tarief van €60.- heeft! Dit is voor een overnachting voor 2 personen in een standaardkamer, inclusief ontbijt!(*)
Vergeet niet bij uw (telefonische) reservering de promotiecode DCBDX te vermelden!

Hotel IBIS Bordeaux Centre Bastide
16, Allee Serr
33100 Bordeaux
tél: 05.57.30.00.90

(*) deze aanbieding is alleen voor deelnemers aan de Dutch Connection Bordeaux Koningsdag en onder voorbehoud van beschikbare kamers.

28 april
vanaf 19h00

Maandelijkse Borrel, Café Brun
Bordeaux

18h30 - 22h00

"Soirée Consulaire de la
fete de l'Europe".

Bij gebrek aan NL consulaat is DCBDX
gevraagd om namens de Nederlandse
gemeenschap een stand te bemannen, naast de
ambassades en consulaten van de andere
deelnemende landen.

Fietstocht in en rond St. Emilion.
 Een gids zal u op de fiets
door deze fantastsch mooie en bijzonder
gerenommeerde wijnstreek leiden.
Wellicht is er onderweg zelfs tijd voor een