dinsdag 23 mei 2017

24 mei - Ajax in finale Europa League!

24 mei - finale Europa League

Ajax - Manchester United!

Of uw hart nu uitgaat naar landskampioen Feyenoord, Ajax, PSV, AZ, les Girondins of welke andere voetbalclub dan ook. Zelfs als u eigenlijk niet eens zoveel van voetbal houdt...
Het is een prestatie van formaat dat Ajax in de finale van de Europa League staat en als Nederlandse club verdienen zij dan ook ons aller support en ook wij van DCBDX hebben dus iets speciaals in petto!

Voor deze op voorhand al spectaculaire en historische finale verplaatsen wij onze maandelijkse borrel voor deze maand naar woensdag 24 mei.

Om deze finale in een echte engelse voetbalsfeer mee te maken hebben wij voor DCBDX een tafel gereserveerd in de leukste engelse pub van Bordeaux: Frog and Rosbif. U bent welkom vanaf 20h. Het adres:

The Frog and Rosbif
23, Rue Ausone
(aan het einde van Cours d'Alsace-et-Lorraine)
33000 Bordeaux
www.frogpubs.com/fr/pub-the-frog-rosbif-bordeaux-bordeaux-7.php

Deze pub is op zich al een hele belevenis. Gevestigd in een oude gevangenis en omgetoverd naar Engelse sferen, met goed eten en heerlijk bier dat ter plekke gebrouwen wordt. Komt u niet voor het voetbal, kom dan voor de gezelligheid!

KOMT ALLEN EN SCHREEUW AJAX NAAR DE OVERWINNING!

Aanmelden is niet nodig. Voor wat betreft onze tafel geldt 'eerst komt, eerst maalt', maar ook als 'ie vol is vinden we echt nog wel een plekje voor u.

vanaf 20h00
"EL finale Ajax-Man. United".

The Frog and Rosbif
23, rue Ausone
33000 Bordeaux

Fietstocht in en rond St. Emilion.
 Een gids zal u op de fiets
door deze fantastsch mooie en bijzonder
gerenommeerde wijnstreek leiden.
Wellicht is er onderweg zelfs tijd voor een