zondag 28 mei 2017

Duitsland: Roparun t.b.v. kankerbestrijding

Roparun t.b.v. kankerbestrijding

Ten bate van de kankerbestrijding is er a.s. weekend een evenement georganiseerd, nl. de Roparun. Dit lange-afstandsevenement wordt als estafette afgelegd en honderden deelnemers zullen van Hamburg naar Rotterdam lopen. Aanstaande zaterdag 3 juni lopen zij door Zeven.

Een team geniet in ons clubgebouw onderdak en onze vereniging is gevraagd bij de doorgang door de Schulstraße (t.o. het politie bureau) de lopers op een vrolijke manier aan te moedigen. De doorkomst in Zeven is van ongeveer 16.00 uur tot 21.30 uur.

Komt u ook? Blijft u wat langer: breng een stoeltje mee en graag een Nederlands vlaggetje, een oranje shirt o.i.d.

De vereniging kankerbestrijding uit Zeven zal o.a. ook present zijn.

Graag tot zaterdag.