vrijdag 19 mei 2017

Plaats: Residentie ambassadeur
Adres: 106 Wireless Road
BTS: Phloen Chit, uitgang 5

In de week van 12 juni zijn onze ambassadeur, Z.E. Karel Hartogh, en zijn echtgenote Maddy in Thailand. Naast andere bezoeken hebben zij tijd ingeruimd voor een NVT koffieochtend. Graag maken zij van deze gelegenheid gebruik om bij te praten met de Nederlandse gemeenschap in Thailand tijdens een koffieochtend op de Residentie op vrijdag 16 juni van 10:00-12:00 uur. Leden van de Nederlandse Vereniging Thailand en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij deze gelegenheid.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 9 juni door een email te sturen naar BAN-CDP@minbuza.nl met vermelding van 'Koffieochtend' in de titel van de e-mail.

Gezien de beperkte capaciteit van de Residentie wordt geïnteresseerden aanbevolen zich zo snel mogelijk aan te melden. Er is geen gelegenheid tot parkeren op het ambassadeterrein. Bezoekers dienen een geldig identiteitsbewijs te kunnen overleggen.