woensdag 31 mei 2017

Uitnodiging Borrel & EU Filmfestival

Beste leden,

Vorige week nodigden we jullie al uit voor de Nederlandse Borrel van morgen 1 juni, maar wegens beschikbaarheid hebben wij de locatie moeten wijzigen. Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom in Flannery's Beerhouse (Tobalaba 379, Providencia). LET OP: dit is NIET dezelfde Flannery's locatie als de zomer borrels. Deze maand is ons bestuurslid Stefanie (foto) de host, dus dan weet je wiens gezicht je moet zoeken als je nog niet eerder naar de borrel bent geweest.

Daarnaast willen we jullie ook graag informeren over de Nederlandse deelname aan het 19e Europees Filmfestival in Chili. Het festival vindt plaats in de maand juni in Santiago, maar ook in de regio's. De toegang voor alle filmvertoningen is gratis.

De Nederlandse inzending is de komedie De Surprise. De Surprise gaat over de excentrieke multimiljonair Jacob de With die een overeenkomst sluit om zichzelf naar de andere wereld te laten helpen. Bij het uitzoeken van zijn doodskist ontmoet hij een jonge vrouw die precies hetzelfde contract heeft getekend. Als de twee op elkaar verliefd worden, willen ze onder de deal uit en raken ze in grote problemen.

Programmering De Surprise
- Dinsdag  6 juni– 17u – Santiago – Cineteca Nacional MicroCine