dinsdag 23 mei 2017

Uitnodiging UEFA Europa League Finale + Borrel

Beste leden,

Morgen is het zo ver: voor het eerst sinds 1996 staat Ajax in de Finale van de UEFA Europa League en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Het tijdstip is wat onhandig, maar we maken er gewoon een lange lunch pauze van! De wedstrijd begint morgen 24 mei om 14:45uur. We zullen iets van tevoren al aanwezig zijn in Flannery's Irish Geo Pub (Encomenderos 83, Las Condes, metro Tobalaba). We hopen met velen van jullie de finale te bekijken!

Daarnaast willen we jullie ook uitnodigen voor de volgende maandelijkse borrel op donderdag 1 juni. Iedereen is vanaf 19:00 uur van harte welkom in Tiramisu, gelegen op Isidora Goyenechea 3141, Las Condes, Santiago.

Met vriendelijke groet,
De Nederlandse Vereniging