zaterdag 3 juni 2017

6 juni - Soirée Association

Le Bouscat International

Beste allemaal,

Dutch Connection Bordeaux heeft het de laatste maanden druk gehad: maandelijkse (gewoon leuke St Patrick's Day of voetbal-)borrels, Koningsdag en de succesvolle consulaire avond bij Maison de l'Europe.

Voordat het zomerreces aanvangt willen wij u óók nog graag uitnodigen voor een netwerkevent op 6 juni aanstaande.

Dutch Connection Bordeaux is namelijk door de Association Le Bouscat International gevraagd om de vereniging en met name Nederland als land te presenteren aan de (inter)nationale gemeenschap van Le Bouscat. Na een interactieve presentatie die door ons bestuurslid Pauline Stappers zal worden gehouden, is er gelegenheid voor een borrel en kunnen de leden van beide verenigingen netwerken en nieuwe (inter)nationale contacten opdoen.

Le Bouscat International is een Franse vereniging die als doel heeft de burgers van Le Bouscat bewust te maken van het belang van internationale en Europese waarden. Zij doen dit door internationale events te organiseren, te participeren in internationale netwerken en de internationale mobiliteit van de inwoners en scholieren te vergemakkelijken.

Wij hopen u (weer) graag in grote getale te zien!

Soirée Association Le Bouscat International

Wanneer : Dinsdag 6 juni
Waar : Salle de la Médiathèque municipale du Bouscat ; La Source
Place Gambetta
33110 LE BOUSCAT

Bus 6, 33, 46: arrêt Mairie du Bouscat
Hoe laat : van 20.30 uur tot 23.00 uur

Aanmelden : Inschrijven kan via deze link VOOR maandag 5 juni.

Voor DCBDX-leden is entree gratis

6 juni
Soirée Association
Le Bouscat International
20h30 - 23h00
Salle de la Médiathèque
municipale du Bouscat ; La Source
Place Gambetta
33110 LE BOUSCAT

Maandelijkse Borrel DCBDX

Vanaf 19h00
Café Brun
45, Rue Saint-Rémi, 33000 Bordeaux

Fietstocht in en rond St. Emilion.
 Een gids zal u op de fiets
door deze fantastsch mooie en bijzonder
gerenommeerde wijnstreek leiden.
Wellicht is er onderweg zelfs tijd voor een