vrijdag 23 juni 2017

Frankrijk: zomer 2017

Woord  van de voorzitter

Met het mooie weer, is het nu echt zomer!
De vakantieperiode komt er aan maar voor het zover is, organiseren we onze jaarlijkse barbecue, op zondag 2 juli 2017. Op de boerderij bij Kees in Verlinghem en dit zal de laatste keer zijn want het pensioen nadert voor Kees en hij gaat terug naar Nederland.
Ce n'est qu'un Au Revoir, want Kees zal nog vaak even langskomen ! Inschrijven kan nog via onderstaande knop.

Als voorzitter kijk ik terug op een gezellig, succesvol jaar met evenementen die goed bezocht zijn door enthousiaste leden, mijn dank hiervoor. De laatste was afgelopen woensdag, toen we verlaat de Koningsspelen hebben georganiseerd voor de kinderen, met dank aan Jeroen was het een echt Koningsfeest!
Na de laatste Algemene Ledenvergadering hebben zich in het bestuur een aantal wijzigingen voorgedaan :
Eppo Moens is gestopt en Anneke  Saliou heeft het penningmeesterschap overgenomen. Eppo dank voor je inzet en Anneke succes! Hierbij profiteer ik ervan om u aan de contributie te herinneren.
Anne Hélène Faurie is altijd al betrokken bij de Cercle , zo is zij,met de kookateliers mijn rechterhand en nu komt ze ons bestuur versterken en zal daar onder andere redactiewerk doen en stukjes schrijven over de verschillende activiteiten van de Cercle. Welkom !
Tot slot is ook Ineke Dupont  bij het bestuur gekomen en zij gaat zich bezighouden met administratieve taken. Welkom Ineke.
Zoals elk jaar gaan er leden terug naar Nederland en komen er nieuwe leden bij.
Dus we hopen dat ook het komend jaar de Cercle blijft groeien en bloeien.
Ik wens jullie een heel fijne zomer, tot gauw op de barbecue en anders tot ziens in september.
Met een hartelijke zonnige groet,
Joke

En voor wie meer wil lezen over de verschillende activiteiten van het afgelopen jaar :

De Hollandse nieuwe :
Hollandse nieuwe

Kookkunsten tijdens de kookateliers van het afgelopen seizoen :
Kookateliers seizoen 2016- 2017

Een toost op de jarige Koning bij de consul :
Koningsborrel bij de consul 20 april

Snert bij de ledenvergadering :
Ledenvergadering

De Rieslingwijnen gepresenteerd op de :