donderdag 8 juni 2017

Panama: Oproep: vrijwilligers!

Beste Nederlanders en Vlamingen,

Sinds vele jaren wordt er met veel plezier door een kleine enthousiaste groep veel energie gestoken in activiteiten voor Vlamingen en Nederlanders. Het aantal Nederlands en Vlamingen is behoorlijk toegenomen.

Helaas gaan wegens gebrek aan vrijwilligers bepaalde activiteiten dit jaar niet door. We vinden dat ontzettend jammer, maar hebben momenteel een tekort aan mensen die ons willen helpen (deel van) één of meerdere activiteiten te organiseren!

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers voor de NVP en willen graag dat activiteiten blijven bestaan. Alle kleine beetjes (eenmalige, virtuele, telefonische) hulp zijn welkom:
- organiseren, plannen en creeren van evenementen/activiteiten voor en door Nederlanders, Belgen en familie
- inkopen doen voor activiteiten
- hulp tijdens evenementen (verkopen, organiseren, opruimen, koken, klaar zetten etc.etc.)
- emails schrijven, telefoontjes plegen
- tips, ideen of commentaar om de NVP te verbeteren

Vindt u ook dat de activiteiten van de NVP moeten blijven bestaan, sta dan op en meld je aan via een reply op deze email of naar nvpanama@gmail. com zodat we contact met je kunnen opnemen!!

Vriendelijke groeten,
NVP team

Copyright © 2017 Nederlands Vlaamse vereniging Panama, All rights reserved.

Nederlands Vlaamse vereniging Panama
Avenida Balboa
Ciudad de Panamá
Panama