dinsdag 11 juli 2017

Staatsbezoek 10 - 12 oktober 2017

juli 11, 2017

Aan de Nederlandse gemeenschap in Portugal,

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van de President, Zijne Excellentie Prof. Dr. Marcelo Rebelo de Sousa, een staatsbezoek aan de Republiek Portugal. Het bezoek zal plaatsvinden van 10 tot en met 12 oktober 2017.
De Koning en Koningin worden bij hun bezoek vergezeld door de minister van Buitenlandse Zaken. Parallel aan het staatsbezoek aan Portugal vindt een brede economische missie plaats.

De Koning en Koningin hebben het voornemen om tijdens een ontvangst kennis te maken met leden van de Nederlandse gemeenschap. Deze ontvangst zal op donderdag 12 oktober a.s. rond het middaguur in de omgeving van Lissabon plaatsvinden.

Nadere details over de ontvangst en aanmelding zullen bekend worden gemaakt op de webpagina van de Nederlandse ambassade te Lissabon alsook via de Facebookpagina van de Nederlandse ambassade in Lissabon.

Met vriendelijke groet,

Govert-Jan Bijl de Vroe
Ambassadeur in Portugal

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.