zondag 27 augustus 2017

Ons Oranje! Aké niet naar Noordwijk; Martins Indi opgeroepen

Aké niet naar Noordwijk; Martins Indi opgeroepen
Nathan Aké heeft zich afgemeld voor het trainingskamp van het Nederlands elftal. De verdediger van AFC Bournemouth heeft gisteren tijdens de competitiewedstrijd van zijn club tegen Manchester City een enkelblessure opgelopen. Bondscoach Dick Advocaat heeft in zijn plaats Bruno Martins Indi (Stoke City) oproepen, waardoor de selectie blijft bestaan uit 24 spelers. Het Nederlands elftal speelt donderdag 31 augustus de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. De aftrap in Stade de France in Saint-Denis is om 20.45 uur. Zondag 3 september ontmoet Oranje vanaf 18.00 uur Bulgarije. Ook dit treffen, in de Amsterdam ArenA, vindt plaats in het kader van 2018 FIFA WC Russia.