maandag 11 september 2017

Voorzitterschap NCA

september 11, 2017

Beste leden en vrienden van de NCA-Portugal,

Zoals aangekondigd in de laatste Blik op Portugal wil ik na negen en een half jaar stoppen als voorzitter van de NCA. Daar ik tot nu toe nog geen opvolger had gevonden ben ik uiteraard aangebleven. Sinds enkele dagen heeft Joost Rombouts zich bereid verklaard mij per 1 november a.s. als ad-interimvoorzitter op te volgen en onze club NCA-Portugal te leiden tot er een nieuwe voorzitter gevonden is. Hij gaat per direct een aantal taken van mij overnemen en ik wens hem daarbij veel succes.

Helaas moet ik u ook nog vertellen dat in overleg met Joost besloten is de Jaarmarkt (voorheen H.A.I.) dit jaar niet te laten doorgaan. Mijn zakelijke drukke werkzaamheden en het overdragen van het voorzitterschap vergen te veel energie en tijd. Hierdoor kan er geen goede voorbereiding plaatsvinden. Uiteraard neem ik aan dat we elkaar daar volgend jaar weer ontmoeten, u en ik als bezoeker dan natuurlijk.

Met vriendelijk groet,
Léon Geerlings

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.