vrijdag 15 september 2017

Wandeling langs Akerselva met gids

Beste aspirant-leden,

Zin om Oslo beter te leren kennen? We maken op zondag 1 oktober een wandeling met Engelstalige gids langs de Akerselva. Tijdens de wandeling komen we op een ontspannen manier meer te weten over industriële geschiedenis van Oslo.

We starten de wandeling om 12.00 uur 's middags vanaf Nydalen t-bane station (uitgang tegenover het BI gebouw). De wandeling duurt 2 uur en we eindigen bij de Mathallen in Grünerløkka. Bij de Mathallen nemen een hapje en een drankje (op eigen kosten) om de dag gezellig af te sluiten.

Wil je mee, meld je dan graag aan via het Facebook event https://www.facebook.com/events/1938421596439232 ! Heb je vragen, neem graag contact op met Arjan (93472739) of post je vraag bij ons Facebook event.

Kosten: Gratis voor leden; 30 nok voor niet-leden.

We kijken er naar uit! Tot zondag 1 oktober!

Vriendelijke groeten,
Bestuur Nederlandse Club Oslo