maandag 9 oktober 2017

Buitengewone Algemene Ledenvergadering

oktober 9, 2017

Geacht NCA-lid,

Graag nodigen wij u uit voor een buitengewone Algemene Ledenvergadering van de Nederlandstalige Club NCA Portugal op 18 oktober a.s. om 20.00 uur in het Balaia Golf Clubhuis in Albufeira.

Tijdens deze vergadering zal onze voorzitter Léon Geerlings afscheid nemen én zullen een aantal nieuwe bestuursleden graag de machtiging van onze leden ontvangen. Uiteraard zijn alléén leden stemgerechtigd en wij vragen onze leden dan ook die avond hun identiteitsbewijs mee te brengen.

De volgende kandidaat-bestuursleden stellen wij graag aan u voor:
• Bestuurslid: Cees Groenewegen
• Penningmeester: Jos de Raaij
• Secretaris: Corien den Ouden
• Voorzitter: Joost Rombouts

Als u wilt komen, meldt u zich dan aan voor 15 oktober per e-mail: info@ncaportugal.com. Dan kunnen wij rekening houden met het aantal personen.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met routebeschrijving naar het Balaia Golf Clubhuis.

Met vriendelijke groet,

Joost Rombouts
Namens het bestuur van de NCA Portugal

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.