woensdag 11 oktober 2017

Duitsland: Mosselen en bokbier

Mosselen en bokbier

Mosselen eten doe je samen, vooral met vrienden. Het heeft iets gezelligs in zich. In de maanden met een "r" ist het weer tijd om mosselen te eten. Maar er zijn nog steeds mensen die dit een beetje eng vinden. Zo'n grote bak met al die schelpen erin; wat moet je ermee, hoe worden ze klaar gemaakt?

Sinds vele jaren organiseert onze vereniging in het najaar het traditionele mosselen eten. Ook dit jaar nodigen wij iedereen uit aan deze gezellige avond deel te nemen. Hier kun je zien hoe ze worden toebereid, hoe ze worden gegeten, maar wie er echt niet van houdt kan ook gewoon het alternatief gerecht "spareribs" bestellen. Natuurlijk zal ook het traditionele bokbier niet ontbreken.

Wanneer: 11 november 18.00 uur in ons clubhuis

De kosten bedragen voor leden 15,00 Euro p.p., voor introducés 20,00 Euro per persoon.
Aanmelden kunt u zich door het bedrag voor 3 november over te maken onder vermelding van "MOSSELEN" of "spareribs".
Bankrekening : Zevener Volksbank e.G., 27404 Zeven
IBAN : DE 95 2416 1594 5408 2439 00 BIC : GENODEF1SIT