maandag 2 oktober 2017

Ons Oranje! Advocaat voegt Van Dijk toe aan spelersgroep

Advocaat voegt Van Dijk toe aan spelersgroep
Bondscoach Dick Advocaat heeft Virgil van Dijk opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland en Zweden. De 12-voudig international meldt zich maandagavond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, waar Oranje om 20.30 uur verzamelt. Door de toevoeging van de verdediger van Southampton bestaat de selectie nu uit 25 spelers. Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in en tegen Wit-Rusland. De vindt plaats in de Borisov Arena en begint om 21.45 uur plaatselijke tijd (20.45 uur in Nederland). Dinsdag 10 oktober is Zweden Oranjes laatste tegenstander in WK-plaatsingsgroep A. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA, aftrap 20.45 uur. SelectieBekijk de selectie van het Nederlands elftal die vrijdag door bondscoach Dick Advocaat werd bekendgemaakt.