woensdag 4 oktober 2017

Ons Oranje! Kevin Strootman valt definitief af bij Oranje

Kevin Strootman valt definitief af bij Oranje
Kevin Strootman sluit niet aan bij de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van AS Roma heeft een spierblessure en is niet op tijd fit voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. Bondscoach Dick Advocaat roept geen vervanger op voor de 37-voudige international, zodat de groep uit 24 spelers bestaat. Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in en tegen Wit-Rusland. Het duel vindt plaats in de Borisov Arena en begint om 21.45 uur plaatselijke tijd (20.45 uur in Nederland). Dinsdag 10 oktober is Zweden Oranjes laatste tegenstander in WK-plaatsingsgroep A. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA, kick-off 20.45 uur.