dinsdag 3 oktober 2017

Ons Oranje! Oranje begint ontspannen aan cruciale week

Oranje begint ontspannen aan cruciale week
Het Nederlands elftal is dinsdag ontspannen begonnen in aanloop naar de cruciale interlands tegen Wit-Rusland en Zweden. Op het trainingsveld in Katwijk waren er een hoop lachende gezichten gezien. De meest opvallende speler die het trainingsveld betrad was van Virgil van Dijk, de verdediger die gisteren op het laatste moment werd toegevoegd aan de selectie van Oranje. Wit-Rusland en Zweden Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in en tegen Wit-Rusland. De wedstrijd vindt plaats in de Borisov Arena en begint om 21.45 uur plaatselijke tijd (20.45 uur in Nederland). Dinsdag 10 oktober is Zweden Oranjes laatste tegenstander in WK-plaatsingsgroep A. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA, aftrap 20.45 uur. SelectieBekijk de selectie van het Nederlands elftal die vrijdag door bondscoach Dick Advocaat werd bekendgemaakt.