Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 30 augustus 2016

Het Koninklijk Huis: Koning opent Erasmus Experience in Bibliotheek Rotterdam

Koning opent Erasmus Experience in Bibliotheek Rotterdam
Zijne Majesteit de Koning opent woensdagochtend 28 september de Erasmus Experience in de hoofdvestiging van Bibliotheek Rotterdam. De bibliotheek beheert de grootste collectie ter wereld van boeken en brieven van, door en over de Nederlandse humanist Erasmus. Circa vijfduizend van deze werken vormen de basis voor de interactieve en permanente tentoonstelling.
Lees verder

Koning en Koningin openen tentoonstelling 'Mapping Australia'
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima openen maandagmiddag 3 oktober de tentoonstelling 'Mapping Australia'  in het Aboriginal Art Museum (AAMU) in Utrecht. Het Koninklijk Paar bezoekt de tentoonstelling in aanloop naar de staatsbezoeken aan Australië en Nieuw-Zeeland die eind oktober en begin november plaatsvinden.
Lees verder

Prinses Beatrix bij opening Europees verpleegkundig congres over zorg voor ouderen
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is dinsdagmiddag 4 oktober in De Doelen in Rotterdam aanwezig bij de opening van het Europees verpleegkundig congres over de zorg voor ouderen. Bij het congres staat de vraag centraal wat goede verpleegkundige zorg is en hoe verpleegkundigen eraan kunnen bijdragen dat ouderen deze zorg ook daadwerkelijk krijgen. Het congres wordt geopend door staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.