Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 29 augustus 2016

Koningin Máxima bezoekt Indonesië voor toegang tot financiële diensten

Koningin Máxima bezoekt Indonesië voor toegang tot financiële diensten
Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van dinsdag 30 augustus tot en met donderdag 1 september de Republiek Indonesië in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor Inclusieve Financiering voor Ontwikkeling. Indonesië lanceert binnenkort een 'nationale strategie voor inclusieve financiering' om de toegang tot financiële diensten als een bank- of spaarrekening, leningen en verzekeringen te bevorderen en de economische positie van de inwoners van het land te verbeteren.
Lees verder

Afscheidsaudiëntie ambassadeur Koeweit
Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Staat Koeweit, Z.E. Hafeez Mohammed Salem Al-Ajmi. RVD, nr. 182
Lees verder

Geloofsbrieven ambassadeurs Noorwegen en Pakistan
Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 31 augustus op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van het Koninkrijk Noorwegen, Z.E. Martin Sørby, en de ambassadeur van de Islamitische Republiek Pakistan, H.E. mevrouw Iffat Imran Gardezi.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.