Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 22 augustus 2016

Logistieke handelsmissie naar Costa Rica en Panama

Logistieke handelsmissie naar Costa Rica en Panama
Van 18 tot en met 21 oktober 2016 vindt een logistieke handelsmissie naar Costa Rica en Panama plaats. Bedrijven uit Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten zijn van harte welkom om deel te nemen.
Lees verder

Nano Trade Show São Paulo, Brazilië
Zoekt u samenwerking met Latijns-Amerikaanse bedrijven op het gebied van nanotechnologie? Kom dan naar de Nano Trade Show in São Paulo. Op 9, 10 en 11 november vindt de 2e editie van deze beurs plaats. Het is de belangrijkste beurs van Latijns-Amerika gericht op nanotechnologie en innovatie voor de...
Lees verder

Webinar INTERREG North West Europe 18 oktober
Op dinsdag 18 oktober 2016 om 10:00 organiseert RVO.nl een verdiepend webinar over INTERREG North West Europe (NWE). Nederlandse contactpersonen vertellen hoe u een succesvolle subsidieaanvraag indient. INTERREG  NWE is een internationaal programma voor partijen uit (delen van) 7 landen in de...
Lees verder

Octrooiblog: Oh, op die fiets!
Thumbnail:  Terug van vakantie en toe aan een nieuwe uitdaging voor het woon-werkverkeer? Dan is de Twicycle misschien iets voor jou: een fiets die je zowel met de voet als met de hand aandrijft.
Lees verder

Schoon water en riolering in Vietnam met ORIO
Thumbnail:  Op donderdag 18 augustus 2016 is in Vietnam een ORIO schenkingsarrangement getekend voor de bouw van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.