Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zaterdag 17 september 2016

Guido Weijers komt, let op, 25 oktober naar Beijing!
Guido Weijers 25 oktober naar Beijing!

De NVP is druk bezig met de voorbereidingen voor het exclusieve optreden van Guido Weijers in Beijing. De Nederlandse topcabaretier treedt dinsdagavond 25 oktober op, en niet zoals eerder gemeld 11 oktober.

Het event heeft plaats in het Marriott Northeast Hotel. Informatie over het aanvangstijdstip en de kaartverkoop worden binnenkort bekendgemaakt.

Guido Weijers won in 2000 de publieksprijs op het Cameretten-festival, en is daarna uitgegroeid tot een van de meest populaire en succesvolle grappenmakers van Nederland.

Naast meerdere voorstellingen, tournees en oudejaarsconferences verbleef hij eind 2009, samen met 3FM-dj Giel Beelen, in Uruzgan (Afghanistan), waar daar gelegerde Nederlandse troepen zijn oudejaarsconference van dat jaar kregen te zien.

Lees meer op de website van de NVP!

Fotoboek WTF op Facebook

Tijdens het zeer succesvolle Welkom (Terug) Feest dat onlangs werd gehouden in Park Square, zijn meerdere foto's gemaakt.

De NVP heeft de foto's van het WTF inmiddels geplaatst op de Facebook-pagina, inclusief de unieke groepsfoto op het einde van het event!

Joris Luyendijk niet naar Beijing

De lezingen van Joris Luyendijk in Beijing over zijn boek ' Dit kan niet waar zijn' gaan deze maand niet door.

De schrijver/journalist was door Bencham uitgenodigd, in samenwerking met NANC/NESO China en de NVP, maar heeft zijn reis naar China noodgedwongen moeten annuleren wegens prive-omstandigheden.Sponsors:

Elements
De Nederlandse Vereniging Peking is een sociaal-cultureel platform ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen.

Naast maandelijks terugkerende activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, een lunch en een kaartavond, organiseren we ook ieder jaar een Sinterklaasmiddag voor de kinderen, een feest rondom Koningsdag en nog veel meer andere leuke evenementen. Kom vooral eens kijken!

 

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.