Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 14 september 2016

Het Koninklijk Huis: Ontvangst medaillewinnaars Paralympische Zomerspelen 2016

Ontvangst medaillewinnaars Paralympische Zomerspelen 2016
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden ontvangen woensdag 21 september op Paleis Noordeinde de Nederlandse medaillewinnaars van de Paralympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro.
Lees verder

Voorbereiding Prinsjesdag 2016
Ieder jaar op Prinsjesdag neemt Zijne Majesteit de Koning plaats op de troon in de Ridderzaal en spreekt in de Verenigde Vergadering van de Staten-Generaal de regeringsverklaring uit – beter bekend als de troonrede. In de troonrede staan de belangrijkste plannen van de regering voor het komende jaar. De vergadering wordt bijgewoond door ministers en staatssecretarissen, door vertegenwoordigers van het Corps Diplomatique en de Hoge Colleges van Staat en door andere vertegenwoordigers uit diverse sectoren van de samenleving.
Lees verder

Koning spreekt in Leermens met gedupeerden aardbevingen Groningen
Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagmiddag 14 september in het 'Dorpshuis' in Leermens, gemeente Loppersum, met inwoners uit Noordoost-Groningen gesproken over de aardbevingen als gevolg van de aardgaswinning en over de toekomst van het gebied. De Koning kreeg ook een rondleiding door het dorpshuis, dat  aardbevingsbestendig wordt gemaakt.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.