Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 6 september 2016

Nieuwsbrief nº 32

september 6, 2016

In deze Nieuwsbrief:
1. NCA-kantoor tijdelijk gesloten
2. Oproep ondernemers NCA-jaarmarkt
3. Oproep televisieprogramma

NCA-kantoor tijdelijk gesloten
Wegens verhuizing zal het NCA-kantoor gesloten zijn van 8 tot 17 september a.s. Afhankelijk van eventuele technische problemen c.q. oplossingen, hopen we eerder operationeel te zijn. Houdt u er rekening mee dat er vertraging kan zijn in het e-mailverkeer, en dat we beperkt bereikbaar zijn?

Oproep ondernemers NCA-jaarmarkt
Op 16 oktober vindt de vernieuwde editie van de Holland Algarve Interactief plaats. Voor de achtste keer gaan we in de maand oktober naar Krazy World. Zoals elk jaar promoten Nederlandse en Vlaamse bedrijven er hun producten en dienstverleningen. Denk bv. aan mode, verzekeringen, gezondheidsinformatie, en meer. Dit jaar wordt de jaarlijkse bedrijvenbeurs uitgebreid met workshops en cursussen. Hobbyisten geven hun geheimen prijs en laten zien hoe zij aan het werk gaan met stenen, stoffen, schilderwerken, en meer.
Ondernemer en creatieveling, wilt ook u deelnemen aan de NCA-jaarmarkt? Meld u nú aan bij het NCA-secretariaat via e-mail op info@ncaportugal.com. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Oproep televisieprogramma
Carola Schuurman-Achterstraat werkt voor het televisieprogramma Geloof en een Hoop Liefde. Iedere week wordt er uitgezonden vanuit een woonplaats in Nederland. Daarnaast is er een dagelijkse rubriek waarbij de redactie over de grens gaat naar het buitenland en vakantiegangers, emigranten, overwinteraars, zonzoekers, enzovoort, volgt. De redactie is nu op zoek naar inspirerende verhalen van Nederlanders die in de winter in Portugal verblijven.
"Kennen jullie een straat waarin veel Nederlanders wonen? Of een Nederlandse buurt? Is er een Nederlandse kerk/sportclub/buurthuis/enz.? Staat er binnenkort iets op de planning wat Nederlanders gezamenlijk gaan ondernemen? Is er een Nederlander die binnenkort iets (groots of kleins) gaat beleven wat voor hem of haar belangrijk is? Is er een Nederlander die er net is komen wonen (of op het punt staat te verhuizen)? Is er een Nederlander die voor een dilemma staat? Of een Nederlander die kracht toont in een moeilijke tijd? Is er een Nederlander met bijzonder werk of een bizarre hobby?"
Kunt u een antwoord bieden op één van de bovenstaande vragen? Wilt u graag meewerken? Neem dan contact op met Carola Schuurman-Achterstraat, redacteur Geloof en een Hoop Liefde, via e-mail: carola.achterstraat@eo.nl of telefonisch op 0031 653 293 456.

 

 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.