Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 20 oktober 2016

Caravana de Asistencia Social 2016
Beste mensen

Net als vorige jaren zal Nederland weer vertegenwoordigd zijn bij de Caravana (de asistencia Social), een evenement waaraan 34 landen meedoen met hun culinaire specialiteiten en typische drankjes. De Caravana wordt al 55 jaar georganiseerd en de opbrengst gaat naar sociale projecten ten behoeve van de minder bedeelden in Panamá.


Dit jaar zal de Caravana plaats vinden op donderdag 27 october van 12 tot 20 uur in het conventie centrum Atlapa.

U bent van harte uit genodigd om de Nederlandse stand te bezoeken op die dag waar een aantal heerlijke Nederlandse producten worden verkocht zoals U in de bij gevoegde lijst kunt zien. Daarnaast is er uiteraard Heineken bier op de stand. De producten worden aan U aan geboden in de voor verkoop tegen enigszins gereduceerde prijzen vs de Caravana. U ziet de lijst van producten die is bij gevoegd.

U hoeft de producten die U wilt kopen niet te reserveren of van tevoren te bellen. Ze zijn af te halen op woensdag 26 october van 16 tot 20 uur bij het huis van de familie Bezemer (net als vorige jaren), Calle Las Ixoras 66 te Albrook. Het is wel first come first serve en op is op (al houden we uiteraard eea over voor de verkoop op de Caravana).

Met vriendelijke groet
Het organisatie team Caravana

Nederlandse versie - producten
English version - Dutch products
Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.